АКТОР(К)И - БЛАГОДІЙНИКИ

Серед акторів та актрис Голлівуду є чимало тих, які займаються благодійністю. Чимало з них жертвують на добрі справи великий шмат своїх мільйонних гонорарів. Звичайно, це викликає неябияку повагу. Принагідно згадаємо про їхні добрі справи. Говоритимемо не про всіх, аби не перетворити список крутих людей на звичайний перелік прізвищ. Обиремо best of the best. Як обиратимемо? Безумовно, за якістю, кількістю та наявністю щирого серця.

Кіану Рівз 
Заснував благодійний фонд боротьби з раковими захворюваннями після того, як у його сестри  діагностували лейкемію. Виступає на підтримку тварин та бере активну участь в екологічних акціях.

Анджеліна Джолі
Створила кілька фондів, які займаються допомогою дітям Африки. Пожертувавала не один мільйон на підтримку афганських біженців у Пакистані. Є послом доброї волі ООН та відвідує бідні африканські країни з гуманітарною допомогою.

Леонардо ді Капріо
Понад двадцять років тому заснував фонд захисту навколишнього середовища. Є членом Національної ради з охорони природних і Ресурсів екологічної організації "Global Green USA" та очолює кампанію фонду порятунку дикої природи WWF Save Tigers Now. Лише минулого року його благодійний фонд виділив двадцять мільйонів доларів для охорони нашої планети.

Сандра Буллок
Володарка почесної гуманітарної премії за допомогу постраждалим від урагану "Катріна". Пожертувавала понад два мільйони доларів Червоному Хресту для допомоги постраждалим від стихіних лих. Бере участь у благодійних акціях та аукціонах.

Джордж Клуні
Ідейний автор проекту щодо запобігання злочинів проти людяності. Бере активну участь у діяльності благодійних та приватних організацій і фондів, які займаються наслідками стихійних лих, підтримкою жертв насилля, влагодженням міжетнічних конфліктів, захистом прав тварин та ін.

Одрі Гепберн
Була послом від ЮНІСЕФ. Все життя допомагала дітям, військовим та населенню бідних країн. Отримала президентську медаль свободи на знак визнання її роботи у рамках ЮНІСЕФ та Гуманітарну премію ім. Жана Гершолта за допомогу людству від Кіноакадемії (посмертно).

Бред Пітт
Створив благодійний фонд "Make It Right", що займається допомогою постраждалим від урагану "Катріна" у Новому Орлеані. За кілька років зусиллями фонду побудовано більше ста будинків.

Шарліз Терон
Засновниця благодійної організації "The Charlize Theron Africa Outreach Project", яка займається допомогою для неблагополучних сімей, попередженням поширення ВІЛ серед молоді, а також протидією насильства у сім'ї. Бере активну участь в організаціях, що займаються підтримкою жінок, захищає права сексуальних меншин, виступає за етичне ставлення до тварин.

Усі фото - з мережі

Коментарі